Melyik a legegészségesebb olaj vagy zsír (főzéshez, sütéshez, hosszú távra)?
Figyelt kérdés
Az interneten számos dolog kering és annak az ellentéte, szóval egy szakembert keresek, aki tanulta vagy kutatta a témát, a neten önképzettek kérem kíméljenek. köszi2013. szept. 17. 20:44
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a zsír sokkal egészségesebb, na most ezen belül passzolok :/ Remélem segítettem.:)
2/5 anonim válasza:
sütéshez: mangalicazsír
salátákhoz: szőlőmag- vagy bármilyen hidegen sajtolt olaj
főzéshez: vaj, szőlőmag- vagy bármilyen hidegen sajtolt olaj
3/5 anonim válasza:
a kókuszolaj!!! [link]
de az összes bio hidegen, mechanikus úton sajtolt olaj egészséges.
5/5 anonim válasza:
Aki tanulta? Tudod, kérdező, nincs olyan egyetem, ami megállna a saját lábán. Mindet ilyen-olyan szervezetek, vállalatok, intézetek pénzelik. Többek között az élelmiszeripar. Gondolod, hogy ezek után nem szól bele a tananyagba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!