Mi a véleményetek a Jó Reggelt kekszről? Mikor szoktátok enni? Melyik a legfinomabb szerintetek?
én regelire szoktam enni egy csomaggal meg néha ha nagyon éhes vagyok este is egy vagy két darabot,
szeintetek ha igy eszem hízlal ?
Tele van cukorral és liszttel...de nagyon
Szerintem alaból ne edd
Nekem nem ízlenek. Meg szerintem egészségtelenek, teli vannak mindenféle adalékkal, meg liszttel. Bár a reklámjuk jó, jól behülyítik az embereket. :) De ha ízlik, edd nyugodtan, csak nehogy nehogy egészségesnek hidd.
Hizlalni, ha csak egy-két darabot (!) eszel, önmagában nem vészesen hizlal, az még beilleszthető a diétába. De ha fogyózol, ne sok ilyen gagyi, mesterséges, lisztes cuccot egyél.
igazából pár honapja hagytam abba a fogyokúrát mert sikerült lefogynom 51 kg-ra és tovább már nem szerettem volna fogyni mert a 172 centimhez ez jó sztem és megelégedtem magammal
de persze hizni se szeretnék ugyhogy nem iszom üditőt és csokit se eszek meg persze fehér lisztet , ezért találtam ki jó lenne ez a keksz csoki helyett , és lehet reggel megeszek egy csomaggal de az az egész délelöttös kajám délután 3 ig
Édesség. A kenyér nem kimondottan az egészséges táplálkozás alapja, csak ugye olcsó (1kg kb. 150 forint).
A keksz ehhez képest túlárazott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!