Mikor eszek akkor mindjárt elkezd nedvesedni az orrom mitől lehet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 20:39
1/6 Szintiszoli123 válasza:
Nem tudom, de már ketten vagyunk.
Allergiás reakciónak tartom. Még nem jöttem rá, mi a kiváltó ételtípus, mert gyakorlatilag mindennél jelentkezik, még mielőtt felszívódna a kaja. Ezért sem értem. Hogyan vált ki allergiás reakciót az, ami szinte még bennem sincs.
Persze lehet millió más kajával kapcsolatos dolog is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2014. máj. 5. 22:03
3/6 anonim válasza:
Hárman vagyunk:)
De szerintem nem a kaja váltja ki, hanem maga az evés, vagyis hogy gyorsul a légzés, és csak az orron át lehet levegőt venni,mivel a száj az evéssel van elfoglalva, és az orron keresztül fokozódó légáramlás okozza a fokozott reakciót. Nekem ugyanúgy előidézi ezt, ha futok, bicajozom, vagy ha csak gyalogolok, de hideg van vagy fúj a szél.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak kizárólag akkor ha elkezdek enni,és csak az étkezés ideje alatt.
2014. máj. 6. 21:08
5/6 Szintiszoli123 válasza:
#3!
Stimmel. Lehet valami megoldás vagy eléldegélünk kicsit szipogva?
6/6 A kérdező kommentje:
Evés közbe mindig a kezem ügyében van egy zsebkendő jobb meg oldást nem tudok.
2014. máj. 7. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!