10 éves vagyok és már kiskorom óta nem eszem zöldséget és gyümölcsöt. Szeretném hogy egyek, de nem ízlik. Ötletek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 21:04
1/17 anonim válasza:
Semmit? Az ízével vagy az állagával van bajod?
2/17 anonim válasza:
Nem lesz valami hasznos válasz, de ezt sajnos csak te tudod megoldani. Rá kell venned magad, hogy egyél. Az íze a baj? Nem lehet, hogy valami más oka van? Ha az édességet szereted, a gyümölcsöket is fogod. Némely zöldség pedig olyan, hogy jő fűszerezéssel teljesen el lehet venni az ízét. A fűszereket ajánlom kezdéshez.
3/17 anonim válasza:
Ha a cukor fogyasztásodat lenullázod (beleértve az édességeket is), újra fognak ízleni a gyümölcsök. Ha pedig az ízfokozókat elhagyod a táplálékodból, akkor talán a zöldségeket is meg fogod szeretni.
Ha emellett még vegetáriánus is leszel, akkor a siker garantált lesz, ez tapasztalat.
4/17 anonim válasza:
kiskorod óta? Ez aranyos. Még most is kicsi vagy :)
5/17 anonim válasza:
Rengeteg trükk van ezzel kapcsolatban. A legegyszerűbb talán lepréselni gyümölcs/zöldséglének, pürésíteni vagy turmixolni krémlevesbe, de az interneten biztosan rengeteg recept található ezzel kapcsolatban.
6/17 anonim válasza:
Ha az ízzel van bajod,kóstold őket végig biztosan lesznek olyanok,amik ízleni fognak. Ha az állagával (van ilyen is),akkor tedd azt,amit az előttem lévő válaszoló írt. Reszeld ,facsard ki lének, stb.
7/17 anonim válasza:
Anyukád helyében nem hagynék rád minden hülyeséget, pláne nem engedném, hogy 10 évesen fél tízkor itt legyél...
8/17 anonim válasza:
Ha az állagával van bajod, nem biztos, hogy menni fog. Én sem eszem gyümölcsöt, egyszerűen nem bírom lenyelni. Csak banánt és az almát eszem meg. A zöldségekkel nincs bajom, szerencsére. Pürének sem eszem meg a legtöbb gyümölcsöt, max a levét iszom meg. Próbáld meg, hátha így menni fog. Persze, nem a cukros bolti leveket, hanem otthon, gyümölcspréssel készítve.
9/17 anonim válasza:
Kedves 7.! Sokat segítettél neki. Én örülök neki,hogy egy 10 éves ilyennel is foglakozik.
10/17 anonim válasza:
örülök, hogy minden hülye kérdésnek bedőltök. :)
Jó buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!