Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj, ha este eszem zabkását?

Az baj, ha este eszem zabkását?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Szénhidrátot nem kéne este

Mennyit edzettél ma? Mennyit ettél ma eddig? Mennyi amit enni akarsz? Mivel (nem) ízesíted? Sok mindentől függ:D

2014. ápr. 29. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Van, aki szerint reggel is az... Mások szerint este sem s bizonyára van, akinek valamiért számít a napszak.

A fogyókúrás témaközben szokták előadni, hogy szénhidrátdúsat ne egyél délután, én ilyenekkel nem szoktam foglalkozni.

Szerintem egyed, ha jólesik és jól érzed magad vele, s hidd el, ha ez a táplálkozásod legrosszabb pontja, akkor roppant egészségesen eszel :)

2014. ápr. 29. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
jó, szóval szénhidrátot nem eszünk este. értem. de miért? ez miért rosszabb mint a hús?(fehérje) és akkor mit egyek pl este? zöldség is ch.
2014. ápr. 29. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
2. köszi, én is valahogy így gondolkodom ahogy te:) pedig olvasgattam ezeket, hogy reggel együnk ch-t, és ugye este meg fehérjét csak...de azért ennyire szerintem nem kell behatárolni.
2014. ápr. 29. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért nem, mert nem vagy ló/egér. Azért nem eszünk keményítőt, de még reggel sem kellene.
2014. ápr. 30. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nehezen szívódik fel belőle a szénhidrát. Eltelít, reggelig nem éhezel meg.
2014. máj. 5. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Reggelig senki sem éhezik meg, mert alvás közben az éhségérzet hormonálisan blokkolt..

A keményítő könnyen bomlik le és szívódik fel..

2014. máj. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!