Nyáron mindig ha kicsit sok hideget ittam pl 1-2 deci 1-2 húzásra mindig megfájdult a hasam de hamar el is múlt. Kajánál meg akkor van ez ha gyorsan eszek. Sőt ha sokat iszok is előjön?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez? Egy ilyen 5-10 percig fáj olyankor a hasam de annyira hogy ágyban fekszek addig! 18/f2009. dec. 24. 21:49
1/5 anonim válasza:
hogy mitöllehet, azt nem tudm, de ha ilyet megfigyeltél, akkor ne csináld úgy, hogy megfájduljon a hasad...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát jó, de valami oka csak lehet nem?Amúgy nyár óta nem volt ilyenem csak mindig nyáron jön elő ez a dolog.De olyankor 1-2 naponta, attól függ hányszor követem el a hib
ákat mer ugye meleg vann húzom lefele a rostos siót:)
2009. dec. 24. 22:03
3/5 anonim válasza:
bazsi te vagy az?:D
szerintem megterheli a gyomrod a hirtelen bevitt kaja/pia, lehet hogy érzékenyebben reagálsz az ilyenekre. Figyelj oda, nyáron meg többször kevesebbet igyál :)
4/5 A kérdező kommentje:
nem bazsi vok:) Mér talán bazsinak is ugyanez van?:D
2009. dec. 24. 22:42
5/5 anonim válasza:
azt nem tudom, de a bazsi haverom is mindig a rostos siót issza :D suliban is mindig ott a padján egy nagy dobozzal:D remélem rendbejössz ám és nem akarlak a hülye bazsi-sztorijaimmal untatni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!