Ez anorexia? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 182cm 47 kg, és lány
tavaly ilyenkor ugyan ilyen magas voltam de 20 kilóval több.
Nincs étvágyam. Van olyan h 3-4 nap alatt 2 almát eszem és nem vok éhes. Az osztályban csúfolnak emiatt. Mit kéne tennem? nem tok rendesen aludni sem. Valaki segítsen legyen szíves!
2009. dec. 23. 16:37
11/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked van anyukád? Ő nem veszi azt észre, hogy te több napig csak almákon élsz? mert én ha csak egy nap egyszer nem eszem anyu annyi szitkot szór rám,h az csak na meg orvossal fenyeget vagy max valami joghurtot belém töm! A lényeg az, hogy kezdj el enni, mert szerintem ebből még súlyos problémáid származhatnak! Én arra gondolok, hogy depresszióban szenvedsz és ezért nem is kívánod a kaját! Nekem ne mondja senki, hogy ha egész nap nem eszik semmit akkor nem éhes ez hülyeség! Ilyet max csak betegség esetén tudok elképzelni, de itt nem az anorexiára gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!