tavaly ilyenkor ugyan ilyen magas voltam de 20 kilóval több.
Nincs étvágyam. Van olyan h 3-4 nap alatt 2 almát eszem és nem vok éhes. Az osztályban csúfolnak emiatt. Mit kéne tennem? nem tok rendesen aludni sem. Valaki segítsen legyen szíves!
Az a kérdés,hogy direkt lettél-e ennyire sovány,vagy nem.Hogy te akartál-e így kinézni,vagy se.Meg az,hogy te magadat jelenleg soványnak látod-e.Ha soványnak látod magad,az se jelent feltétlenül jót,csak arra nézve,hogy akkor nem anorexiás vagy,hanem más bajod van,csak épp nem mentális hanem testi.Mindenképp menj el orvoshoz,akár anorexiás vagy,akár nem!
2009. dec. 23. 16:42
2/11 anonim válasza:
szerintem nem vagy az
az anorexia az a betegség amikor hánytatják magukat.. és kövérnek látják magukat az emberek
az étvágytalanságnak biztos van valami fizikai vagy lelki oka, sztem pszihológus tud segíteni vagy anyukád!:)
és sztem most sem vagy sovány!!!:)
2009. dec. 23. 16:59
3/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Te nem vagy észnél. Hogy nem sovány most sem??
2009. dec. 23. 17:02
4/11 anonim válasza:
1-az anorexiások nem hánytatják magukat,mert azok a bulémiások
2-ez a lány rettenetesen sovány lehet... hacsak el nem írta valamelyik adatát,mert még elhinni is rossz
2009. dec. 23. 17:08
5/11 anonim válasza:
14-es BMI már a kórosan sovány kategóriába tartozik, irány az orvos. Amennyiben pedig még most is ducinak tartod magad, akkor a pszichiáter!
2009. dec. 23. 17:25
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! aZT HISZEM ELMEGYEK AHÁZIORVOSOMHOZ!
2009. dec. 23. 17:38
7/11 A kérdező kommentje:
az lehetséges h az apukám halála miatt vagyok ilyen?
2009. dec. 23. 17:40
8/11 anonim válasza:
Az könnyen meglehet. Az én apukám 7 éves koromban halt meg, én akkor kezdtem el nagyon meghízni. Pár éve sikerült lefogynom, a nyáron egy szakítás miatt pedig alig tudtam enni, és 1-2 hónap alatt lefogytam 8 kg-ot. A stressz sokat számít.
2009. dec. 23. 18:22
9/11 anonim válasza:
17:02 es tessék????
akkor én ha most 48kiló vagyok és 178centi akkor énis anorexiás vagyok vagy mi????
ez hülyeség
nekem pl ilyen az alkatom és neki is
lehet lelki baja van de az hogyan függene már össze az anorexiával
ja és olvass utána mert anorexiások is hánytatják magukat...
2009. dec. 25. 18:12
10/11 anonim válasza:
Az anorexia nem a súlyban jelentkezik! Agyban dől el!! Nem úgy működik a dolog, hogy 45 kg alatt anorexiáról beszélünk. akkor beszélünk anorexiáról, ha valaki a 45 kg-t sokallja. (vagy esetleg még kevesebbet) Tehát ha valaki, például 42 kg-san nyavalyog, hogy milyen kövér, az vagy azt akarja hallani, hogy "neem, nem vagy az" vagy -ami a komolyabb dolog- komolyan mondja, itt már felmerülhet a betegség. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!