Az eredeti Earl Grey teának milyen jótékony illetve káros hatásai vannak?
Figyelt kérdés
Én teaüzletben kapható eredeti tealevelű teát iszok, tehát nem filtereset amiben csak csersav van. Ennek milyen pozitív és negatív hatása van?2014. ápr. 22. 23:39
1/3 anonim válasza:
ez egy népszerű fekete tea fajta. élénkitő valamennyire vizhajtó hatása van és antioxidáns hátrányok a csersav miatt csökkenti a kalcium felszivodását vagy kiválaszt valamennyit a csontokból ezt nem tudom pontosan szóval vannak rossz és jó tulajdonságai és több évig csak teát ittam és még élek szóval:D
2/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag semleges. Azon túl hogy élénkítő (teobromin?)
3/3 A kérdező kommentje:
Orvosi lapok írták, hogy az érrendszerre kitűnő hatása van a zöld teának ami ugyanolyan ezzel
2014. ápr. 23. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!