Hány napig lehet nem enni ameddig nem káros a szervezetre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 16:23
1/2 anonim válasza:
Olyan nincs hogy valameddig nem káros, ha elmarad a reggeli, ha eszel valamit az is mondjuk haszontalan tápanyagokból tevődik össze és ha ez így megy évekig hanyagságból, ott az lesz a köszönet hogy a szervezet is átáll rendszertelen állapotra és szépen összeesik az ember mind külsőleg, mint fizikumot nézve.
Az emberi test van olyan intelligens hogy kiszolgálja magát, egy ideig ha nem adsz neki tápanyag ellátást, így zsírból fogja bontani a szükséges energiákat, meg izomból.
21F
2/2 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyok többévig rendszertelenül ettem aminek megvan a következménye már alapból az én szervezetem gyenge gondolom akkor ezenfelül max két hétig birná ezt a terhelést akkor
2014. ápr. 11. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!