A tej az tényleg káros az emberi szervezetre?
sziasztok
mondtam iskolában, hogy nem jó a tej, erre kiröhögtek meg stb... hogy ilyen meg olyan hülye vagyok
tudtok valami ennél is hivatalosabb oldalt?
én Kezdjük az első okos érvvel: a tejsavó protein is tejből van akkor miért nem jó a tej?
Azért, mert a tejsavó protein tejsavóból van, nem tejből. A protein gyártás nem úgy működik, hogy befarolnak a tehenek a proteingyárba - behajtja őket ...
Bővebben
8 perce · Tetszik · 1
én ezt olvasd el
8 perce · Tetszik
haverom XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7 perce · Tetszik
haverom Ezt a mennyiséget a szervezet nem tudja feldolgozni sem. Valóban, ahogy elérünk egy bizonyos gyermekkort, már szükségtelenné válik az arra örökölt enzim. Ezt a természet így rendelte. A tej méreg az emberi szervezetre.
ezt is elhiszed ugye?:SSSS
7 perce · Tetszik
én kinek van igaza? pityu apukája 100 évig élt mert csak tejet ivott, vagy aki leírja tudományos magyarázattal ASD
5 perce · Tetszik
haverom hagyálmár XDdxXDXDdx akkor a boltokban is mérget osztanak meg mindenhol?:SS D:AASD:ASD
5 perce · Tetszik
én ASD hol van leírva hogy méreg? _D_DD_
5 perce · Tetszik
én [link] itt sehol se találommagazin.builder.hu | Miért nem jó tej? - dedócikk!
magazin.builder.hu
Body builder életmód magazin
4 perce · Tetszik ·
haverom előbb másoltam-.- meg irtad is hogy elhiszed
4 perce · Tetszik
én honnan másoltad?
4 perce · Tetszik
haverom amit irtak az üzenőfaladra:D
3 perce · Tetszik
én lol azt nem is én írtam és hogy méregh az egy hülyeség
3 perce · Tetszik
én tudod a káros és a méreg között van egy kis különbség
3 perce · Tetszik
én eszel 1 hamburgert meg iszol ciánt
3 perce · Tetszik
én remélem érted
2 perce · Tetszik
haverom de hogylenne már káros hülyegyerek:D
én az én lennék, a haverom pedig a haverom :D
ezt is olvasd el ha még nem tetted meg:
haverjaidnak hadd üzenjek valamit: mekkora idióták!
aláírás: Aczél.
a csecsemő kort elhagyó ember már valóban nem tejet igényel. így ahogy mondod. ennyi, nincs mit túlragozni.
magyarázatnak gondolj a tej inzulin növelő hatására, a benne lévő hormonokra, vagy csak a nehéz emészthetőségére.
vagy olvass itt
Ha nem fosat meg, akkor különösebb bajod nem lesz tőle. A tejcukor és a tejben lévő zsírok miatt nem a legjobb a szervezetnek, de ha van laktózt emésztő enzim a szervezetedben akkor ihatod, csak max nem mész vele sokra :)
A cikk nyilván egy kisarkított nézőpont, nem kell minden szavát elhinni, elég annyi, hogy van a tejnél jobb fehérjeforrás.
15 liter fölött biztosan
kérdezz meg egy orvost, mi ezt honnan tudjuk?
rosszul fogalmaztam meg
akkor inkább káros vagy hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!