Az uszodavíz mennyire káros a szervezetre?
Inkább menjél ki a Tiszára, amit a horgászok telisz@rnak :DD
Megéri, persze hogy megéri lejárni úszni, nagyon jót tesz az embernek az úszás, a klór meg nem károsítja az egészséget ilyen mennyiségben.
Lehet hogy jobb hogy raknak a vízbe klórt mert fertőtlenítésre rakják bele...
A mai világban már semmi se egészséges...
Járjál úszni nyugodtan. A gond a hajnál kezdődik. Ha sűrűn jársz (naponta-kétnaponta) a hajad sűrűn fogod mosni és nagyon hamar "hozzászokik". Így ha úszol, ha nem két naponta bezsírosodik. Én a napi úszás után a Bánfit használom. Kímélő!
Klórnak nincs érezhető káros hatása (Békéscsaba & Gyula uszodáiban úszok naponta). Hajam sem hullik, bőrnek sincs gondja.
Több előnye van, mint hátránya a dolognak!
Nem, úszás után ott helyben sose mostam hajat. Most keddenként járok úszni, és kedden este mosom meg, de nem az úszás miatt, csak mert 2 naponta szoktam, és pont így jön ki. És nem lett semmi baja, hosszú hajam van, egészséges.
Izmosodni? Hát nem tudom. A vállam talán kissé szélesebb, de nem olyan mértékben, csak aki tudja, az veszi észre. Biosz órán egyszer megmértük a tüdőkapacitást, és egy átlag tizenéves lánynak (18 vagyok) 3 liter, nekem pedig 3 és fél liter a tüdőkapacitásom. nem tom, ez neked erősödésnek számít? Így alkatra nem tudom megmondani, az úszás nem egy hájledolgozó sport, ha erre gondolsz, de erősebb leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!