Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kólafüggő lettem?

Kólafüggő lettem?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom azóta kólát iszok éjjel nappal. A szüleimmel éltem pár hónapig megint és apukám nem ihat kólát az egészsége miatt, így sose volt otthon és rendesen elvonási tüneteim voltak. Megijedtem kicsit. Most hogy megint külön élek állandóan csak kólát innnék pedig ugyanúgy szomjas vagyok tőle. Van hogy naponta megiszok belőle 2-2,5 litert. Nyáron a 3 liter is előfordul. Sokszor fáj tőle a gyomrom de akkor is kell. Mit tegyek?

29/F

2014. ápr. 22. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, az lettél. Hogy mit tegyél azt nem tudom, de az egyik kérdésed már meg lett válaszolva.
2014. ápr. 22. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne igyál kólát, idővel elmúlnak az elvonási tünetek. Amúgy a sok mű-cucc, a színezékék, a sok "E" tönkre fogja még jobban cseszni a gyomrod, mert egyben savasít is a kóla, a rengeteg cukor meg a fogaknak is baromi jó.
2014. ápr. 22. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, kólafogyasztás itt is 1 üveg 1 nap átlagosan, viszont nem iszok alkoholt és nem dohányzok, úgy vagyok vele ennyi még belefér, vannak sokkal mérgezőbb dolgok is, gyomorfájás nekem csak akkor szokott előfordulni, ha éhgyomorra iszok.
2014. ápr. 23. 02:24
 4/4 anonim ***** válasza:
igen függő vagy. lelehet állni vele mind mindennel csak akarni kell
2014. ápr. 23. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!