Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kólafüggő vagyok! Hogy álljak le?

Kólafüggő vagyok! Hogy álljak le?

Figyelt kérdés
Van, hogy napi 1,5 liter kólát is megiszok. Régebben sokkal többet ittam (kb napi 2.5 litert), és le szeretnék szokni. Ha napokig nem iszok kólát, rosszul leszek (fáj a fejem és hányingerem lesz). Tudom, hogy nagyon egészségtelen, régebben koffeinfüggő voltam. Hogy szokjak le?

2013. jún. 29. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbálj keresni olyan italt, amivel helyettesíted a kólát. Régen én is sokat ittam, napi 1.5L nekem is megvolt. Mikor elhatároztam, hogy leszokok, sokfelé italt kipróbáltam, és nekem a szőlőlé volt az, ami helyettesíteni tudta a kólát. Azt is próbáld meg, hogy csak akkor iszol kólát, mikor már rosszul vagy. Ha csak simán szomjas vagy akkor igyál ásványvizet, kaja mellé pedig próbálj keresni valami gyümölcslevet, vagy ha mindenképpen szénsavas kell, akkor ízesített ásványvizet. És kólát tényleg csak akkor igyál, mikor már rosszul vagy, de akkor is csak 0.3-0.5 litert. Innentől kezdve pedig akaraterő kérdése az egész.

Majd írj vissza, hogy sikerült-e! :D

2013. jún. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!