Rengeteget eszem, túl sokat. Hogy állítsam le magam?
Üdv a klubban. Én két hete művelem ezt, 7 kilót híztam, a combom meg a hasam méreteiről ne is beszéljünk. Teljesen elvesztem az önkontrollt és mindegy mit mivel, sósat az édessel, de zabálok.
Szerintem érdemes lenne megnézni, hogy nincs-e a hátterében valami lelki ok. Nem vagy-e feszültebb, mérges, ideges. Esetleg nem ettél-e kevesebbet az utóbbi időben és a tested most "pótolni" akar.
Emellett meg eldugni vagy kidobni a kaját. Jó a kidobás pazarlásnak tűnik, de még mindig dobok ki egy adag palacsintát vagy egy szelet pizzát, minthogy hízzak.
Nagyon idegesít engem is, és én sem tudom teljesen, hogy hogy álljak le, de ez nálam lelki eredetű és ezt az érzelmi evést elég nehéz legyőzni.
Tisztítsd le a táplálkozásodat.
Nem eszünk gabonákat, mert túlevést okoznak.
Lakj jól hússal, zsírral, zöldségekkel. Meg fogsz tanulni jóllakni, ha nem pizzát meg kiflit meg sajtot eszel (ezek mind szénhidrátok búzából, plusz tejtermék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!