Anyukám szerint sovány vagyok és híznom kellene, szerintetek?
11 éves lány vagyok és szeríntem pont jó vagyok ahogy vagyok. 154 cm és 35.5 kg vagyok.Kicsit kilátszik a vállcsontom de ebben az évben vagy 5 kilót híztam.
Nem vagyok valami evő bajnok mert mindig id válogatós voltam,és sportolok így nem nagyon látszik ha hízok. Szerintetek sovány vagyok?
Múltkor anyukám azt hitte hogy fogyókúrázok mert nemm ettem meg a szendvicsemet a suliban (csak rosszul éreztem magam)és berontott a szobámba miközben a tesómmal zabáltunk és elkezdett beszélni arról hogy ha fogyózok anorexiás is lehetek,de miután meglátta hogy milyen sok kaját megettem megnyugodott egészen tegnapig,mivel barátnőméknél voltam és anyukám csomagolt be kaját amit szeretek nem ettem meg mert egy csomó pizzat ettünk ezért megint aggódik .Szerintetek?????
úgy gondolom, 11 évesen még nagyon nem ezzel kéne foglalkoznod :S
most nem téged akarlak hibáztatni, hanem anyukádat, hogy ennyire felelőtlen
Magyarázd el anyukádnak, hogy az anorexia nem egyenlő azzal, hogy valaki nem eszik. Az anorexiásoknak testképzavaruk van, úgy gondolják magukról, hogy ők kövérek, pedig a legtöbbjük kórosan sovány. Éppen ezért, hogy még lejjebb fogyjanak, mindent elkövetnek ennek érdekében: koplalnak, hashajtózzák, hánytatják magukat.
Elmondtad neki, hogy bepizzáztatok, és azért nem etted meg, amit ő csomagolt?
Próbáld megnyugtatni, hogy te igenis szeretsz enni, és egyáltalán nem látod magadat kövérnek, és próbálsz rendesen táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!