Bsora kérdése:
7 hónapja szoptatok azóta nem jött meg a memstruaciom. Van aki azt mondja örüljek, de anyukám szerint orvoshoz kellene mennem ezzel. Más is volt így? 6hetesen írtak fel egy diamilla nevű fogamzásgátló félét, de nem szedem. Terhesség azonban kizárt!
Figyelt kérdés
Aki volt így, annak az orvos mit adott/mondott? Első baba, 28 vagyok.2013. okt. 29. 19:48
1/14 anonim válasza:
Nem kell orvoshoz menni, van aki egyáltalán nem menstruál szoptatás alatt, van aki igen. Ez egyén függő. Nincs semmi gond, majd jelentkezik a mensi, örülj amíg nem :D
2/14 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy még nem jött meg. Van akinek korán, 2-3-4 hónappal a szülés után megjön, van akinek 1,5 év múlva (sem). Amíg szoptatsz ez természetes.
3/14 anonim válasza:
Nyugi ez teljesen normalis, majd ha mar ritkulni fognak a szopik akkor lehet megjon. :-) hasznald ki meg ezt kis idot. :-)
4/14 anonim válasza:
6honapig szoptattam 100% ban 8honappal a szülés után jött meg! Nagyon jó volt ameg nem kinzott havonta! Ne aggódj! Teljesen normális!
5/14 anonim válasza:
dehogy kell menned. sok nö egyáltalán nem mentruál addig amig szoptat elvileg a anygkönyv szerint is igy kéne lennie. Mivel az emelkedett prolaktin miatt nincs peteérés. Persze sokaknak megjön még szoptatás alatt. Akkor kell menned orvoshoz ha már egyáltalán nem szoptatsz legalább fél éve és még nem jött meg. Édesanyád nagy butaságot mondott neked. Olvass utána kicsit a szoptatás hormonális hatásainak, és ajánlom hogy ö is mielött butaságokat beszél.
7/14 anonim válasza:
8 hónapja szoptatok és még nem jött meg,doki is megnyugtatott,hogy szoptatás alatt ez normális.én meg örülök,nem hiányzik még:-) ne aggódj !
8/14 anonim válasza:
Első gyerekem 11 hónapos korában jött meg, még szoptattam. A kicsi most lesz 13 hónapos és még nem jött meg, ő is szopik még elég gyakran. Teljesen normális, ha nem jön meg szoptatás alatt, még az is belefér, ha össze-vissza jön meg, kimarad néhány hónap (ismerősöm 2-3 havonta menzeszelt). És nekem sem hiányzik! :)
9/14 anonim válasza:
nekem is 8hónappal szülés után jött meg először.
6 hetes kontrollon elmondta a doki,h most majd arra számíthatok,hogy vagy megjön,vagy nem jön,vagy összevissza jön,de emiatt ne aggódjak,szoptatás alatt teljesen normális az összes verzió.
10/14 anonim válasza:
17 hónapos a fiam, reggel-este szopizik még, nekem a teherbeesésem óta nem jött meg. Én mondjuk cerazettet szedek, a doki szerint ez így teljesen rendben van. Annyit mondott, hogy ha abbahagyom a szoptatást menjek vissza, valószínűleg utána kb 2 hónap múlva fog először megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!