Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hónapja szoptatok azóta nem...

Bsora kérdése:

7 hónapja szoptatok azóta nem jött meg a memstruaciom. Van aki azt mondja örüljek, de anyukám szerint orvoshoz kellene mennem ezzel. Más is volt így? 6hetesen írtak fel egy diamilla nevű fogamzásgátló félét, de nem szedem. Terhesség azonban kizárt!

Figyelt kérdés
Aki volt így, annak az orvos mit adott/mondott? Első baba, 28 vagyok.
2013. okt. 29. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normalis, legtobb esetben ez igy is van. En 20 honapig szoptattam es csak 15 honap utan jott meg eloszor.
2013. okt. 29. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 hónap után jött meg először. 7 hónap még semmi. :) Tényleg addig örülj, amíg nem kell még ezzel is foglalkozni, én vígan megvoltam nélküle.
2013. okt. 30. 10:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon megnyugodtam, ééés akkor örülök is, hogy még nem jött meg :) nekem sem hiányzik :D
2013. okt. 30. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Első szülésem után 13, második után 15 hónappal jött meg először. Csak arra vigyázz, hogy ugyan úgy teherbe eshetsz, hiszen az első menstruáció előtt lehet peteérés. :) Csak nehogy nagyon rábízd magad, persze ha akartok rögtön tesót, akkor könnyen vagy. :)
2013. nov. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!