Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit kell lefogynom?

Mennyit kell lefogynom?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok!155 centiméter és 90.5 kg mennyt kell fogynom a rendes testig??és hogyan??
2014. ápr. 2. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Uuuh szegenykem :s van mit leadnod.. a bmi utolso szelso erteked hogy anormalis testsulyod legyen: 58kg... szerintem csak megy a matek..

Normalis,minosegi,mennyisegi etelek, keves cukor,zsir,ch, sok sport.. es rendes fogyashoz ido kell..

/15L/159cm/47kg

2014. ápr. 2. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát egy jó 30-ast minimum! Hajrá, hajrá!

Elősorban hagyd el a nassokat. Keress fel egy szkértő dietetikust, aki tanácsokat ad, mert ha magadnak barmolsz össze egy étrendet abból nem mindig sül ki jó dolog.

Kezdj el sportolni, de ekkora súllyal először talán 1 óra intenzív séta is megindítja a fogyást. Nem akarok hülyeségeket mondani, keress fel egy dietetikust. Én is jártam, nem nagy cucc, sokat segít és ezerszer könnyebb, mintha magam tervezgetném.

2014. ápr. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!