Nem ettem 1 hónapig, sikerült is lefogynom, de lehet belőle egészségügyi problémám a későbbiekben?
hát először is tisztelet, hogy kibírtad...
de szerintem sem a legjobb ötlet volt, mivel nagyon sok fontos dologtól fosztottad meg a szervezeted!!
csoda, hogy nem kaptál gyomorfekélyt...
szerintem a biztonság kedvéért látogass el a háziorvosodhoz és csináltass egy teljes vér és vizeletvizsgálatot!! abból ki fog derülni, hogy miből milyen hiányod van!!
Először: Az akaraterőd jeles.
Másodszor: Teljesen hülye vagy. Szinte kizártnak tartom, hogy SEMMIT nem ettél volna, mert akkor ma már nem élnél. Ha mégis, akkor igenis, egészségkárosodásokat szenvedtél, a gyomrod beszűkült, valszeg kisebesedett, az immunrendszered legyengült, stb... Ráadásul nagyon hamar vissza fog jönni jó pár kiló, ha nem kezdesz el mozogni, és hát a súlyingadozás sem éppen egészséges.
Ha nem ettél volna tényleg semmit, akkor már nem élnél, vagy legalábbis nem csak 15 kiló ment volna le.
De ne aggódj, most hogy elkezdesz majd rendesen enni, kb a duplája fog majd visszajönni, mivel a szervezeted beállt az éhezésre. Normális fogyókúrás módszer miért nem volt jó? Miért akarod tönkretenni magad?
Ha magamból indulok ki, akkor lehet, mert nekem súlyos egészségügyi problémáim lettek, először kb 1,5 évig alig ettem.
Az eredménye súlyos vérszegénység, triglicerid hiány. Ez azzal járt, hogy ha ettem akkor azért lettem rosszul, ha nem ettem, akkor azért.
Súlyos vese és májproblémák, egyensúly zavarok, koncentrációs képesség elvesztése, alvászavar, állandó vizelési inger.
1 éves gyógyszeres kezelés kihozott a csávából.
Aztán második alkalmmal csak 2 hónapig nem ettem, akkor majdnem megkopaszodtam.
Szóval lehet belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!