Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez evészavarnak ugye még nem...

Ez evészavarnak ugye még nem mondható? Immunrendszeremnek lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár hete elkezdtem hanyagolni az evést, tekintettel arra, hogy enyhén túlsúlyos vagyok. Ha eszem, akkor sem sokat, most pedig már nem először fordult elő, hogy egy nap pl egy banánon kívül nem ettem semmit... Emellett természetesen mozgok is. Eddig már 7 kg lement. Hánytatásnál már sokszor jártam, olyankor viszont mindig elundorodtam, hogy ugyan milyen ember is vagyok, ha ilyenre képes lennék?! Szóval azt nem kezdtem el, de félek, hogy ez már csak idők kérdése... Már kétszer rosszul lettem, egyszer el is ájultam, ezért érdekelne, hogy az egészségemre káros hatással lehet-e ez a dolog?
2014. márc. 6. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
én 13-21 éves koromig evészavaros voltam,hullanak a fogaim,és mindenféle problémám van. ha visszamehetnék az időbe,soha többet nem éheztetném magam. hidd el,kiegyensúlyozott étrend mellett is lehet fogyni.
2014. márc. 6. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
ez az egyens ut a jojo effektushoz. hiába fogsz most fogyni amint eszel valamit azonnal zsir lesz belöle. ésszel kéne diétázni.
2014. márc. 6. 15:44
 3/5 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ez evészavarnak ugye még nem mondható?

egy nap pl egy banánon kívül nem ettem semmit"

De, ez határozottan evészavarnak mondható.

2014. márc. 6. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

De, ez már evészavarnak mondható. Bőven.

És igen, lehet baja a szervezetednek tőle.

2014. márc. 6. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Az immunrendszered "csak" legyengül, ez az amaz (néhány szerved) viszont károsodik az ész nélküli koplalástól. Az ájulás annak a jele, hogy már az utolsó tartalékok is kimerültek.

Ráadásul tök feleslegesen csinálod, mert azt a 7 kg-t kb. 1 hét alatt fogod visszahízni, amikor rájössz, hogy mennyire éhes vagy.

2014. márc. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!