A candida diéta egészségesnek mondható vagy pont, hogy az egészségtelen kategóriába tartozik?
igen de a szervezet szerintem mindent megkap amire szükség van
pl tej nem fogyasztható de ott van helyette a joghurt
Addig egészséges, amíg helyre nem áll a szervezetben az egyensúly, utána már károsnak tartom a fellépő hiányok miatt, mert a szervezetben nem csak a kúra alatt ehető ételekre van szükség, és ezek a gombák is szükségesek a szervezetben, csak a túlszaporodásukkal van a baj.
Ez a diéta nem egy egész életen át tartó életforma kell hogy legyen.
Férfiaknak 2-3, nőknek 3-6 hónapig lehet tartani ezt a diétát,utána már lehet bizonyos ételeket újra enni. (teljes kiőrlésű cuccokat,tofut,néhány gyümölcsöt,ilyesmiket)
Ez nem életed végéig tart. Én kibírtam 6 hónapig,elmúltak a tünetek,sajnos sokat fogytam,de ez elengedhetetlen,majd visszajön.
Mellette szedtem vitamint meg probiotikumot és grapefruitcseppet,ami segített az immunrendszeremnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!