Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16-éves vagyok,104 Kg hány...

16-éves vagyok,104 Kg hány éves kortól lehet zsírégetőt szedni?

Figyelt kérdés
Köszi!

2014. febr. 22. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen idős korban nem kéne zsírégetőt szedni. Tablettától NINCS FOGYÁS. Egészséges életmódtól van.
2014. febr. 22. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne ezen gondolkozz, menj el orvosi kivizsgalasra, kideriteni az elhizas okat pl.

ezutan lehet kerni az orvos tanacsat is! Egeszseges etkezes, rendszeres mozgas a titok kulcsa! Zsiregeto nem veszelytelen, inkabb a termeszetes modjat valaszd a fogyasnak!

2014. febr. 22. 20:07
 3/4 anonim válasza:
ezeknek a zsírégető tableták csak reklámok..legtöbe hatástalan....amit nekem írt fel az orvos attól én is fogytam és meglepődtem xenical a neve bár 10000 forint de hatásos anyagcserédet felpezsditi de diétázni ugyan ugy kell mellette meg 3x1 sportolini
2014. febr. 23. 15:05
 4/4 Sowilo ***** válasza:

Nem is a probléma okát akarod megoldani, nem is az egészséged érdekel, egyből zsírégetőt akarsz szedni, mert az majd egy csapásra megoldja helyetted a dolgokat. Ráadásul úgy, hogy azt sem tudod, mi az a zsírégető.

Ha lenne olyan "zsírégető" ami nem átverés hanem tényleg hatásos, akkor szerinted miért nem mindenki azt szedi, és miért vesződnek ennyit az emberek a diétával? Azért, mert nem létezik ilyesmi, szélhámosok élnek meg ilyenekből, hogy a hozzád hasonlóaknak eladják a terméküket.

Elmész az orvoshoz, kivizsgáltatod magad. Ha nem vagy pajzsmirigyes, akkor nyilván az egészségtelen táplálkozás okozza a problémát.

Wááááóóó, mekkora logika, azta!!! Erre nem jöttél rá magadtól?

2014. febr. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!