Nem értem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ma még semmit nem ettem ,csak kávéztam és cigiztem egész nap , na jó egy snickers becsúszott :S
Nem ehetek , undorító kövér vagyok , most le lehet hurrogni de képtelen vagyok enni .
Pár órája kicsit émelygek és picit fájt a fejem .
Cukromat megmértem , normális volt .
Mitől lehet ?
16/L
2009. dec. 10. 17:07
1/4 anonim válasza:
hát nyilván, azért mert nem ettél :)
2/4 anonim válasza:
Valamilyen betegség lappang benned. Fordulj orvoshoz!
3/4 anonim válasza:
Lehet azért van mert már hozzá szoktál hogy bevágsz egy nap 5 kilo húst meg egy polcnyi boci csokit és most ez ma kimaradt
4/4 anonim válasza:
A kevés étel miatt nincs elég energia benned, és ezért érzed magad fáradékonynak, és ezért is émelyegsz. Ha fogyózni akarsz, semmiféleképpen ne így tedd. Hanem pl mindennek csak a felét eszed. felhagysz az édeséggel, cukros , szénsavas italok fogyasztásával. És meglátod máris jobban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!