Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Így jó lessz a fogyás? Naponta...

Így jó lessz a fogyás? Naponta 2 óra futás +minden nap súlyos eddzés . Mindennappos tesim van ugyhogy talán az is segitene?

Figyelt kérdés
Ugy gondoltam hogy kevesebbet eszek inkább csak fehérjéket.suli után 1 ora futás .meg este 1ora szerintetek igy jo lenne (hatásos lenne )?
2014. febr. 16. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sokat mozogsz, akkor ne csökkentsd a kalóriát inkább az összetételt, több fehérjét.
2014. febr. 16. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
saját tapasztalatból: NE egyél kevesebbet! inkább még többet is kéne egyél, csak a szénhidrátokat csökkentsd valamennyivel
2014. febr. 16. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Hatásos lenne, de úgy vágnád vele tönkre az ízületeidet, ahogy kell. Tapasztalatból mondom, mert én is kamaszkoromban próbáltam fogyni, szintén futással. Mára nem futhatok, mert fáj a térdem, mivel ugyanilyen hebrencs módon kezdtem bele, ahogy te. Semmi fokozatosság, semmi felszerelés, csak durr bele.

Arról nem beszélve, hogy ahhoz azért hihetetlen akaraterő kell, hogy valaki reggel egy óra futás, este egy óra futás. És közte még tesi is van. Ez így nem igazán tartható. 3-4 nap után fog jönni az első "most este nem megyek, mert ... " és utána csak meg fogod vetni magad, mert nem bírtad, amit kiszabtál magadnak, holott - ha előtte túlsúlyos voltál, és nyilván nem mozogtál túl sokat - ez a hirtelen rengeteg mozgás egyszerűen nem betartható.

Csökkentsd a cukrot, a fehér kenyeret, a cukros üdítőket különösen, és rendben leszel. Egy diéta sikerében 30% a mozgás és 70% az étkezés.

2014. febr. 16. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

1.túlsúllyal ne fuss. inkább bicikli, leginkább úszás.

2. elég napi fél óra mozgás is, de az legyen rendszeres. előnyös ha lefekvés előtt 1 órával fejezed be, és utána már nem tvzel, gépezel, és legkésőbb 9kor már alszol. ezek megszegése többet hízlal, mint gondolnád.

3. önmagában nem a szénhidráttal van a baj. kerülni kell a cukrokat (tejben és gyümölcsben is), cukros vizeket (kóla és társai), dohányzás, kévé, alkohol, stb.

át kell térni hosszabban felszívódó szénhidrátokra, csökkenti az éhségérzetet és a falási rohamokat is. a lényeg hogy a bevitt szénhidrátot el is égesd. a fehérjedús táplálkozás sem rossz, de van jobb is: rost és lédús

4.ha zabálási vágyad van, egyél sok salátát, zöldséget, azoktól úgysem tudsz hízni, és legalább rendbeteszi az emésztésed is, igyál sokat, szintén teltségérzetet ad, és általában úgysem isznak eleget az emberek, fizikai munka mellé kell. testmérettől függően 2-3 liter naponta szerintem kell.

tudnék részletesebb leírást is adni, ezek csak a főbb mozzanatok.

2014. febr. 16. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Hús, zöldségek, olajos magvak.

Ezeket edd.

Futást meg hagyd a fenébe, értelmetlen.

2014. febr. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!