Mi segít a bőr összehúzódásában, regenenálódásában?
138 kg-ról elfogytak 100 kilóra kb 1,5 év alatt.
A bőröm viszonylag szépen összehúzódott,de azért nem az igazi.
Mit tapasztalatok milyen ételek,zöldségek,gyümölcsösök,vitaminok segítenek a bőr regenenálódásában?
Citromot és répát mindennap eszek/iszok.
Beszámolóval kérném magam.
Tudom hogy csodaszer nincs de fiatal vagyok (20 éves férfi) a bőröm még lassan húzódik, de mindent még akarok tenni hogy minnél gyorsabban alakuljon.
Tudtam hogy hasonló okoskodó hozzászólásra jönnek majd.
A nagy C vitamin bevitel segíthet a kollagén termelésben.
A témában megtudom pontosan hogy mi de a bőr ápolását segíti.
Szóval ilyen kis segítségek vannak, ezekről hallottam biztos van még valami.
Helyes táplálkozással segíteni lehet, szó nem volt siettetésről.
Remélem valaki tud írni még 1-2 ételt/praktikát.
Az, hogy fiatal vagy egy nagy előny és nyilván megteszel majd mindent annak érdekében, hogy az életed során ne hízz többet vissza, mert soha többet nem lesz a bőröd rugalmassága olyan jó, mint amilyen most.
" Mit tapasztalatok milyen ételek,zöldségek,gyümölcsösök,vitaminok segítenek a bőr regenenálódásában? " - Meglepő lehet a számodra, de az ételek valójában nagyon csekély mennyiségben befolyásolják ezt. Az ilyesmit csak az hiszi, aki a Nők Lapját olvassa és ott elhitetik vele, hogy napi egy narancs például rugalmassá teszi a bőrt - a valóságban ez nincs teljesen így , legalábbis ebben a formában nem igaz.
Ami ezzel kapcsolatosan igaz, az az, hogy a táplálkozásnak jelentős szerepe van a bőr egészségében és úgy az egész szervezet egészségében. Ugye a mű ételek és az adalékanyaggal pumpált készítmények ánblokk hamarabb öregítik a szervezetet és ez kívül-belül meglátszik, míg az egészséges és természetes ételek épp az ellenkező hatást váltják ki.
Tehát ami számít az az, hogy adott személy hogyan táplálkozik az élete során, mert ez fogja befolyásolni a szervezet optimális működését és a kinézetet is, de az konkrétan, hogy mondjuk a barack vagy a citrom feszesíti a bőrt a zöldségekkel ellentétben mondjuk, ilyen nincs. Ez egy tévhit, hogy fogyókúra alatt egyen valaki citrusféléket, mert az fogja rugalmasan tartani a bőrt, sőt, talán épp az ilyen tanácsok azok, amelyek miatt valakinek lógni fog a bőre, mert elhiszi azt, hogy ha X és Y gyümölcsöt eszik, akkor rugalmas marad a bőre és közben megfeledkezik a sportról, illetve az izomzat fejlesztéséről, ami viszont VALÓBAN segít a bőr rugalmasságának megőrzésében.
Szóval ez a válaszom a számodra, hogy iktasd be keményen a sportot és az izmosítást is a programodba, mert ha ezek hiányoznak, akkor ehetsz te bármilyen ételt és szedhetsz akármilyen kiegészítőket, mert úgyis felesleges lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!