Mitől nincs valakinek étvágya?
Gyakorlatilag bármitől.
Ha valami más tünet is lenne mellé, könnyebb volna a diagnózis :)
Igazából beteg vagyok. Vasárnap fájt a torkom, hétfőn hazajöttem a suliból, mert nagyon rosszul voltam, lázam lett, este ügyeletre mentünk, írt fel gyógyszert, szedem már 3napja. Egyfolytában fújom az orrom. De emellett nagyon dobog a szívem. Ez zavar a legjobban. Azt mondta a doki (mert felhívtuk), hogy a láztól. De lázam már 2napja nincs. Emeletes házban lakunk (nem bérházban), ha lemegyek a lépcsőn, meg feljövök kb 130lesz a pulzusom, ha kimegyek a vécére, ismét. Orvoshoz valószínű pénteken megyek vissza, de mitől lehet ez? (És emellett persze semmi étvágy)
Köszi, hogy írtál amúgy! Szerinted mitől van ez? :S
Ha az orvos antibiotikumot írt föl, az például rögtön magyarázza a rossz étvágyat (persze akármilyen más gyógyszer is okozhat ilyet).
A magas pulzus is azért lehet, mert jelenleg a szervezeted sem lehet "nyugodt", mégiscsak egy fertőzés leküzdésével van éppen elfoglalva :)
Néhány nap múlva valószínűleg mindkét tünet el fog múlni, persze ha nem, akkor nem árt újra megmutatni magadat egy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!