Mit tegyek, hízni akarok, de a szervezetem nem engedi?
164 cm vagyok és 46 kiló. Sovány vagyok. Nem ilyen az alkatom és ez látszik is. Tipikusan anorexiás kinézetem van. Hízni akarok, de nem tudok. Ha megpróbálnék többet enni, a szervezetem valahogy vészjelzésbe kapcsol, megfeszül a gyomrom nem tudok többet enni, rosszul leszek. Ez még oké...de aztán már aznap akarok enni se tudok. Ha úgy érzem megéheztem végre már, egy harapás pl almával jól lakom bőven. Ha meg még akkor is erőltetem, akkor másnap meg egy pohár kefir se csúszik le. És onnantól 3 napig koplalok, mert alig tudok enni és rosszul vagyok. Az a baj, hogy emellett elkezdtem sportolni heti 5x, és ahhoz tényleg kevés ez a kajamennyiség amit én eszek. Ami lemegy. Napi ezeregykétszáz kalórák mennek le, ha nagyon megerőltetem magam vagy megeszek egy pr gyümölcsöt.
Mit tegyek?
17/l
Így van!
Ott írnak fel folyékony tápszert. Magas energiatartalom, könnyű emészthetőség. Ha valamennyire rendbe jött az emésztőrendszered, jöhet a rendes kaja, de tutira menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!