180 g Ch-t megengedő étrendhez tudtok recepteket, mintaétrendet javasolni?
A lényeg, hogy napi 5-6-szor egyél.
Én 160g CH-s diétán vagyok, így csak ehhez viszonyítva tudom írni, neked más lehet az eloszlás.
Szóval reggeli max. reggel 8-ig. Teljes kiőrlésű kenyér, sonka, sovány sajt, tojás, zöldség mehet. Gyümölcs, tej reggelire tilos. Nekem ez 30g CH, ja és ez csak lassú felszívódású lehet.
Tízórai 10 körül, 20 g CH, 10 lassú, 10 gyors. Ez lehet kb. 5 db korpovit keksz + 2 dl tej, vagy joghurt, esetleg gyümölcs
Ebéd nekem 50g cH, ebben is inkább a lassúnak kell dominálnia. Hús, zöldségféle, és még mondjuk barna rizs tökéletes. Ehetsz teljes kiőrlésű, vagy durum tésztát is. Jó a bulgur, a köles, hajdina, kuszkusz.
Uzsonna nekem 20 g CH, általában gyümölcsöt eszem.
Vacsorára nekem 40 g van előírva, ebből kb. 30-nak lassúnak kell lenni, itt TK kenyér, zsemle, felvágott, virsli, stb.
Kibírható a diéta, Neked nyilván emelni kell a mennyiségeket.
Ja és nem maradsz éhes, nekem az elején olyan bajom volt, hogy nem tudtam ennyit enni, nem voltam éhes.
A lényeg, hogy számolgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!