Miért vagyok este "kövér"?
Figyelt kérdés
Átlagos testalkatom van, nem vagyok vékony, kövér se, de van egy kis minimális fogni való rajtam, teljesen egészségesnek mondható alakom van. Reggel szép lapos hassal ébredek, de ha megeszem a reggelimet, már egyből nő a hasam, és estére olyan vagyok mintha dagi lennék, legalább 10 centivel nagyobb a hasam körvonala. Miért van ez? Mit tegyek ellene?2009. dec. 6. 21:51
1/3 anonim válasza:
Én is pont így érzem magam minden áldott nap.. :(
2/3 anonim válasza:
én is pont ugyanígy vagyok, nekem is reggel nagyon szép lapos a hasam este meg...mint egy lufi:S ez ellen sztem semmit nem lehet tenni azon kívül hogy egész nap nem eszel. a hasadban ugyanis "összegyűlik" a végtermék ami csak reggelre megy ki...ez van.
3/3 anonim válasza:
hát nemtom, de velem is ezvan:D úgyláccik vagyunk egy páran. fiatal korom óta ezzel "küzdök". vannak jobb periódusaim, amikor nagyon sokáig, estig is tudom tartani a szép lapos hasat. aztán egyszercsak elromlik minden, és ennyi.
én azt vettem észre h rám dékután is rámjön a székelési inger, de nemtudok, csak reggel ébredés után. sztem ha délután is menne, akkor visszanyerhető lenne vmennyire a lapos has. most éppen ezen ütyködök, h mindenféle hashajtó, meg kúp nélkül képes legyek délután is székelni egyet. mert az segít, én úgyérzem. próbáljátok ki ti is sztem. én a joghurtok fogyasztásával fogom elkezdeni, mert az mindig elindít bennem vmit. csak rákell szokni a délutáni székelésre is és minden jólesz:D
sok sikert nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!