Nincs elég akarat erőm a hízó kúrához így nem tudom teljesíteni a célom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
162cm/40kg. Nagyon fontos lenne legalább 10kg-t híznom mert betegesen sovány vagyok de enni sincs kedvem.Illetve izmosodnom is kéne mert nagyon deszka vagyok. Milyen problémáim lehetnek abból hogy ennyire sovány vagyok?2014. febr. 1. 22:10
1/3 Mirk válasza:
Örülj neki, hogy nem fogyókúráznod kell.
Majd hízol, ha idősebb leszel.
2/3 A kérdező kommentje:
Minden lehetséges csontom kint van.A kéz-lábfejem nagyon ocsmányul néz ki ahogy a vállam is. Az arcom be van esve.
2014. febr. 1. 23:42
3/3 anonim válasza:
Felszívódási zavarod van, vagy miért vagy ilyen sovány?
Megosztanál több részltetet?
A tömegnövelő étrend kemény dolog, de az is csak akkor okoz hízást, ha az emésztés, tápanyag felszívás rendben vannak. Ha ezzel gondod van, akkor nem az akaraterőd hiányzik, hanem egy gyulladáscsökkentő, tiszta étrend kell amivel helyrejössz, enélkül a legkitartóbb ember akarata is kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!