Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kondi bérlet, kemény edzések,...

Kondi bérlet, kemény edzések, nulla akarat! Egy kis inspiracio?

Figyelt kérdés
Már évek óta szeretnék megszabadulni 4-5 kilotol , már vettem bérletet a város legjobb konditermebe, keményen edzek , de valamiert nem tudom megallni hogy egyek , akkor sem ha nem vagyok éhes. Igy nyilvan ez a kis sulyfelesleg sem megy le rolam.. valaki tudna tanacsot adni hogy jogyan valtoztassak ?
2013. nov. 4. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
csinálj citrom-narancs-grépfrút turmixot.
2013. nov. 5. 01:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez nevetséges, amit leírok... de...

Én unalomból szoktam enni. Ilyenkor el szoktam menni biciklizni a tóhoz, a hegyre, ahol nincsenek boltok se. :D A tempós tekerés is teljesen eltereli a gondolataim. :D

22/F

2013. nov. 5. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok, kiegészítem annyival, hogy ez a kardió sok lendületet tud adni nekem a kondizáshoz.

Mindig kondizni sincs erőm... vagy épp biciklizni nincs mindig. Változó ez, de ez a kardióedzés vált be nekem legjobban, nem is edzésként fogom fel, mert imádom. A kondit pl. ma sem igazán csíptem, de nem akarom feladni. Berakok valami zenét a fülembe és arra gondolok, hogy nyárra jobban fogok kinézni. :)

2013. nov. 5. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! :)

Most nagy bennem az elhatározás. Remélem végre jutok is valamire.

2013. nov. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!