Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Hogy tudnék...

Mit tegyek? Hogy tudnék leszokni teljesen az édességekről?

Figyelt kérdés
Egy héten 2-3x becsúszik egy csomag chips vagy csoki. Vannak napok, amikor mindkettő. Energiaitalt meg heti 5x iszok általában, de tele van cukorral. Tornázok. Egy hónapja. Meg is látszik a változás, de tisztában vagyok vele, hogy sokkal jobb lenne, hogyha nem ennék édességet. Jobban látszana a torna is, de egyszerűen nem tudom megállni. Mit tegyek? :( 16/L
2014. jan. 31. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak úgy, hogy nem veszel vagy ha kapsz, rögtön elajándékozod. De nagyon nehéz, én is csak egy ideig bírom, utána újra beleesek ebbe a függőségbe. A tapasztalat: ha egy hétig meg tudom állni, utána már sokkal könyebb. Csak nem szabadna újra elkezdeni enni. Tehát egyik módszer, hogy egyáltalán nem eszel csak olyan édességet, ami egészséges, mondjuk proteines szelet vagy étcsokiból egy kocka és nem több, aszalt gyümölcs. Másik módszer, hogy eszel mindent, de előre kirakod az adagodat és a többihez nem nyúlsz, de ezt még nehezebb megállni.
2014. jan. 31. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell teljesen leszokni róla, csak mértéket kell tartani.

Mondjuk az energiaital valóban nem a legjobb dolog, de nem azért, mert "édesség" lenne...

Mértékkel néha kis csoki vagy üdítő szerintem simán belefér. (A hangsúly megint csak a mértéken van.)

2014. jan. 31. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!