Miért kívánom a fokhagymát? Milyen hiánya van a szervezetnek ha fokhagymát "kér"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 13:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne parázz rá, nekem is van olyan, hogy valamilyen ételt akár hetekig is kívánok... Az is lehet, hogy csak pms tünet.:) Egyél nyugodtan, a bacik ellen is jó!
2/3 anonim válasza:
Jól sejted: pontosan azért kívánod a fokhagymást, mert valami hiányod van. Valószínűleg vas, szelén vagy egyéb nyomelem. Keress rá a fokhagymára, illetve a nyomelemek, vitaminok, ásványok szavakra és biztosan rájössz, hogy mi hiányzik.
Én pontosan így vagyok a kókusszal és a sült gesztenyével. Mindig olyankor kívánom, amikor nagyfokú és hosszútávú stressznek vagyok kitéve.
3/3 anonim válasza:
Minden tisztességes ember kívánja a fokhagymát. Ennyiről van szó.
Nálam ez már jó pont, egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!