Mi lehet ezeknek a tüneteknek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Sokszor van olyan hogy tök normális a székletem. De van olyan hogy érzem hogy kell és semmi sem jön. Mikor törlöm ilyen vizes állagú a székletem mondhatni nyál állagú. Ilyenkor van olyan hogy egy napig nem kell mennem wc-re. Ilyen korábban nem volt és nem is tudom miért van.Mi lehet ez és ha igen merre menjek ezzel orvoshoz?2014. jan. 22. 16:20
1/2 anonim válasza:
Gasztroenterológia. Kezdésnek egy teljes vérkép, hogy tudjon is honnan elindulni, ő is oda fog elsőnek küldeni. Székletminta, vizelet és teljes vérkép.
2/2 anonim válasza:
Sima kis gyulladás lehet a bélben.
Hjajj, mennyit szívtam ilyen kis kellemetlenségekkel, aztán muszáj volt belátni, hogy a liszt/tejtermék tényleg megy a süllyesztőbe, nincs mese :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!