Mi lehet ez valyon? Bov lennt.
Figyelt kérdés
Nem tudom mivan velem de egyszeruen nincs etvagyam...:S NEm birok enni hiaba korog a hasam...Ha eszek is nem birok enni vagy 2 falatot..:S Tobbszor is elofordult ez mar velem..:S De kb egy honapig tart...:S Utana pedig minden percbe ennek...Ez szerintettek vmi betegseg??2009. dec. 3. 12:27
1/4 anonim válasza:
biztos betegség, igen.
iskolába jártál?
2/4 anonim válasza:
"valyon"??? jézusom... vajon, lent v. lenn valamint szerintetek. Ja és " mi van "
Egyébként fordulj orvoshoz, lehet, h nagy a gyomorsavad, de ez csak tipp, az orvos kivizsgál.
3/4 A kérdező kommentje:
Jajj hat ne haragudjatok h szarul irtam le mindent...Ha nem tetszik akkor ne irjatok velemenyt...IGEN JARTAM ISKOLABA!!!
2009. dec. 3. 13:03
4/4 anonim válasza:
Senki sem haragszik, csak tanulj meg helyesen írni - ha lehet, még 18 éves korod előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!