SOS! Forró krumplitól gyomorfekély? (lennt)
tegnap mikor főztem a krumplit,meg probáltam hideg vízzel egy szemet lehüteni de a belseje nem hült le ( én hülye! ) és konkrétan ahogy szétrágtam majdnem teljesen végig égette a nyelőcsővem ,a gyomrom tuti.azóta fáj a gyomrom,ritkán,rövid időre abba hagyja,de nagyon fáj most is.(azóta elmondtam már magam mindenféle hülyének.....)
17/L
Nem hinném, hogy a gyomrodban bármiféle kárt tett volna. Az oké, hogy a nyelőcsövedet végigégette, de ennyi.
Főzzél kamillateát (ne filterest), ha kihűlt, igyál meg belőle egyszerre legalább 3-4-5 dl-t, feküdj le, negyedóránként válts: hason-, oldalt, háton, másik oldalt.
Elmúlik a gyomorfájás.
Kedves kérdező!
Gyomorfekélyt kb 20 év intenzív piálás okoz, és nem egyszem féligmegrágott forró burgonya. Úgyhogy nyugi.
gyomorfekélyt helytelen táplálkozási szokások,és hosszú ideig fennálló rendszeres,folyamatos stressz okoz (közvetve,mert egyébként bakteriális fertőzés okozta felmaródás).
Ninxcsen gyomorfekélyed,mivszont a foró krumplitól fájhat a hasad,diétázz kicsit,sok folyadék,tejtermékeket ,édességeket,fűszeres ételeket kerüld .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!