Normális dolog napi 4 azaz négy liter szénsavmentes víz megivása egy 40 kilós embernek?
Meg pótcselekvés is lehet az állandó vízivás. Nálam ilyesmi lehet, az tuti... És is folyton iszok. Teát vagy vizet. A tea nem erős, mielőtt valaki haja égnek állna, kb. 1 filter/nap. És ha tea, ha víz, szeretem, ha majdnem forró.
Ennek semmi hatása a testsúlyra, tőlem elhiheted, max fogyaszt, mert ahogy írták előttem, mindig az lesz a gyomrodban...
#11 - Az erős teával mi lenne a gond ? :)
Én liternyi zöld teát iszok naponta, minden új adagban cserélem a teafüvet. Ha valakinek nincs komoly szívproblémája, ez nem ártalmas.
Huhh, ha nem is káros, valódi szomjúság okán szerintem sok, és ha szájszárasságot is érzel...
Elképzelhető, hogy valami bajod van, amiről nem tudsz. Ha van kapacitásod orvoshoz menni, szerintem menj el, hátha vannak ötletei, hogy mitől lehet ez.
Addig meg tedd fel új kérdésként, hogy "az állandó szájszárasság minek lehet a tünete abban az esetben, ha iszol eleget és nem szomjúság okozza"... Hátha valaki tud ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!