Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális dolog napi 4 azaz...

Normális dolog napi 4 azaz négy liter szénsavmentes víz megivása egy 40 kilós embernek?

Figyelt kérdés
Nem cukorbeteg csak kórosan sovány és most próbál hízni. Szerintetek hogyan igya, hogy ne legyen ödémás tőle ?

2014. jan. 14. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Meg pótcselekvés is lehet az állandó vízivás. Nálam ilyesmi lehet, az tuti... És is folyton iszok. Teát vagy vizet. A tea nem erős, mielőtt valaki haja égnek állna, kb. 1 filter/nap. És ha tea, ha víz, szeretem, ha majdnem forró.

Ennek semmi hatása a testsúlyra, tőlem elhiheted, max fogyaszt, mert ahogy írták előttem, mindig az lesz a gyomrodban...

2014. jan. 15. 00:04
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 - Az erős teával mi lenne a gond ? :)

Én liternyi zöld teát iszok naponta, minden új adagban cserélem a teafüvet. Ha valakinek nincs komoly szívproblémája, ez nem ártalmas.

2014. jan. 15. 00:07
 13/14 A kérdező kommentje:
"Ne írj hülyeségeket, ödéma nem alakul ki ettől." Hozzászólásra válasz: De igen, már volt ilyen esetem, nem fért a cipőbe a lábam. Nem Pótcselekvés a dolog, állandó szájszárasság, szomjúság.
2014. jan. 15. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Huhh, ha nem is káros, valódi szomjúság okán szerintem sok, és ha szájszárasságot is érzel...

Elképzelhető, hogy valami bajod van, amiről nem tudsz. Ha van kapacitásod orvoshoz menni, szerintem menj el, hátha vannak ötletei, hogy mitől lehet ez.

Addig meg tedd fel új kérdésként, hogy "az állandó szájszárasság minek lehet a tünete abban az esetben, ha iszol eleget és nem szomjúság okozza"... Hátha valaki tud ilyenről.

2014. jan. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!