21 hetes terhes vagyok. Sajna nagyon kevés folyadékot fogyasztok. Van, hogy a napi 1 liter sem gurul le. Az egy dolog, hogy az én bőröm rámehet, de a babámnak lehet valami baja a kevés folyadék miatt?
Igen, lehet! Vegyél erőt magadon és igyál többet! Tudom milyen nehéz, régen én is kevés folyadékot ittam, de aztán változtattam.
19 hetes kismami
Na-nááá,nem lesz jó a vérellátása az oxigén ellátása,sokat keményedhetsz a folyadék hiánytól.Eröltess már le egy kicsit többet...légyszi.
28hetes kismami!
Köszönöm a válaszaitokat, hogy őszinte legyek, rám hoztátok a frászt. Holnaptól iszok, mint az őrült, bár a napi 3 litert tuti nem tudom lenyomni.
Köszi, sziasztok!
Szia.Én most vagyok 33 hetes és mivel ugyanez a "problémám",meg is kérdeztem,hogy kihat-e a babára ha a kismama nem iszik eleget.A válasz NEM volt.Rád kihathat,talán többet vagy könnyebben szédülsz el,vagy könnyebben fájdul meg a fejed.Az is meglehet,hogy a végén "kiszáradsz".Még csak a magzatvíz mennyiségére sincs hatása a bevitt folyadéknak, mivel az is minden 3-4 órában kicserélôdik.De a baba az mindent elvesz tôled,amire szüksége van, mint egy "parazita",hogy úgy mondjam.Azért jó ha te is (mint én) próbálsz inni egy pohár vízet minden 2. órában, akkor legalább 1,5 l-t elfogyasztasz.Ha az ember alig iszik, az megkönnyítheti a végtagok duzzadását is.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!