Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Úúúúrristen, nagyon kövér...

II.Dartheon kérdése:

Úúúúrristen, nagyon kövér vagyok! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves srác vagyok, 160 cm és 60 kb! Úúúúristen, nagyon elhíztam!! JÉÁZus!!! Bíztassatok, hogy Dehooogy, nem vagyok kövér!! Köszönöm, ez a lelki simogatás nagyon jól esik, azért mert mivel nincsen bennem önbizalom, és társfüggőségben is szenvedek, meg persze szerethiányban, ezért az KELL, hoyg TI mondjátok nekem hogy nem vagyok kövér, mert én KÉPTELEN vagyok rá, hogy ezt eldöntsem, és változtassak az életemen!!!!

A kérdés abból fakadt ki, hogy csomóan írnak hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kövééééééééér vagyok, MONDJÁTOK HOGY NEM VAGYOK AZ!!! Na.. kicsit elég xD

Bocsi a kirohanásom..

Ez egy paródia kérdés akar lenni.

2014. jan. 8. 20:47
 1/3 A kérdező kommentje:

Na, hogy valami értelmeset is írjak.. NEm, én nem vagyok ilyen, de az adatok valósak kb, és nem 60 kilobájt a súlyom hanem 60 kg xD

Szóvall.. szerintetek nem ház h a sok lány idejön ilyen kérédssel, hogy kövér-e? Ezt neki kéne tudnia, és ha igen a válasz, akkor változtatni!

2014. jan. 8. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább sajnálatos, hogy 170 centihez 40 kilóval kövérnek gondolják magukat. Meg egyáltalán az, hogy az emberek nem képesek elfogadni magukat. Nekem is van, hogy nem érzem magam jól a bőrömben, és akkor visszafogom magam, de néha jól elvagyok töltöttgalamb-halmazállapotban is :)
2014. jan. 8. 20:56
 3/3 anonim válasza:
O.o mi vagy te?
2014. máj. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!