Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert nem mulik el a gyomorkor...

Miert nem mulik el a gyomorkorgasom?

Figyelt kérdés
Eleg ideges voltam ma. Reggeliztem, de utana ugy ereztem, hogy nem is kellett volna. De az idegtol mindig ez van. A reggelit fel 10 korul ettem, utana ettem egy szendvicset 2kor es nagyon elkezdett utana hangosan korogni a gyomrom. Nem reg vacsiztam es meg mindig korog...de nem is vagyok ehes. Mit tegyek ? Miert van ez? 15L
2014. jan. 7. 20:57
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem ettél eleget. Keveset reggelizhettél és a vacsorád sem biztos hogy elég volt. Amit 2-kor ettél meg az összesen egy szendvics ami édeskevés... Valószínűleg csak annyit ettél hogy elmúljon az éhségérzeted, de ahhoz keveset hogy jól lakj. Többet kell enned.
2014. jan. 8. 06:36
 2/2 anonim ***** válasza:

ha ilyen furcsa gyomorkorgásszerű hangokat hallasz az nem feltétlen a kevés étel miatt van, hanem valami olyat ettél ami nem kedvező az emésztésednek..próbáld meg, hogy eszel valami nagyon "könnyű ételt" napokig, és eszel valami teljesen megszokottat utána, hasonlítsd össze

ha ez van amit mondok, előbbi esetben nem fog "korogni" a gyomrod, utóbbinál igen

2014. jan. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!