A napraforgó étolaj egészséges?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 20:08
1/4 anonim válasza:
Teljesen ócska, magas omega6 tartalmú, gyulladásfokozó. Káros.
Sertés, kókusz zsírja határozottan jobbak.
2/4 anonim válasza:
A hidegen sajtolt forma nem egészségtelen.Én a Családellátótól(csaladellato.hu)rendelem, nagyon jó áron van, és igazi napraforgó illata és íze van.Tele van E-vitaminnal, és közelibb a kitermelése, mint az olivaolajnak. Egyetlen kérdés bennem, hogy vajon a napraforgót kezelik-e valamilyen vegyszerrel begyűjtése előtt?
3/4 anonim válasza:
Egy vegyszer kell hogy leszáradjon.
Nem ez számít, nézd meg a zsírsav összetételét. Sokkal több omega6 van benne mint omega3, mondom hogy káros. Gyulladásfokozó. Sokkal jobban járnánk emiatt a sima állati zsírokkal.
Vagy kókusz zsírral, nem drágább annyival.. viszont míg napraforgó olaját egyáltalán nem kellene bevinni a szervezetünkbe, addig kókusz zsírt vagy állati zsírt kimondottan jó enni.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!