Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Már lassan egy hete van ez az állapot, és nem tudok mit csinálni, ezért kérek itt segítséget. Az a helyzet, hogy 23-a óta szinte egy falatot sem ettem, még a karácsonyi vacsorát is kihagytam, mert amint ránézek bármilyen ételre, elfog a hányinger. Vizet meg gyümölcsleveket iszok, de ahogy megpróbálok valami ételt letolni magamon, elfog a hányinger és szaladhatok a mosdóba. Emiatt már kicsit sápadt vagyok meg erőtlen és sokat is alszom, de semmi egyéb tünetem nincs, ami betegségre utalna.

Ráadásul most már anyukám is kezd rám mérges lenni, de hiába mondom neki, hogy nem vagyok éhes, nem is érzem magam éhesnek, nem hiszi el, pedig tényleg semmi kedvem enni. Mit lehet ilyenkor tenni? Van valami amivel meg lehetne hozni az étvágyam?

19L

2013. dec. 29. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ezek voltak a tüneteim,a terhességem második hónapjában.
2013. dec. 29. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:

B vitamin.

Csinálj gazdagabb turmixokat.

tej-zsírosabb, banán, zabpehely, dió-ezeket turmixold össze olyan mint a gyümölcslé, csak nem olyan híg

kedvenc ételed ha meglátod, nem jön meg az étvágyad? vagy egy két kocka csokit szopogass el

vagy szőlőcukor

2013. dec. 29. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
béres csepp az jó, mert az étvágyfokozó! na meg immunerősítő, ugyhogy én azt tudom ajánlani.
2013. dec. 30. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Terhességet már az első körben kizártam, ma próbálkoztam a béres cseppel, azt sikerült meginnom, de eddig nincs nagy hatása. A második válaszoló által írt receptet is kipróbáltam, de az azonnal visszajött, ahogy lenyeltem. Azért köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontozok.:)
2013. dec. 30. 15:17
 5/7 Katsumiko válasza:
En is igy vagyok vele nem vagy egyedül!
2013. dec. 30. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Most megállapodtam anyummal, hogy 2-án megyek orvoshoz, ma elájultam, nagyon erőtlennek érzem magam az ételhiány miatt, és nem jött meg az étvágyam a béres csepptől sem. Szerintem te is keress fel egy orvost.
2013. dec. 30. 23:08
 7/7 Katsumiko válasza:
Utálom az orvosokat
2013. dec. 31. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!