Szerintetek ez normális?
Már lassan egy hete van ez az állapot, és nem tudok mit csinálni, ezért kérek itt segítséget. Az a helyzet, hogy 23-a óta szinte egy falatot sem ettem, még a karácsonyi vacsorát is kihagytam, mert amint ránézek bármilyen ételre, elfog a hányinger. Vizet meg gyümölcsleveket iszok, de ahogy megpróbálok valami ételt letolni magamon, elfog a hányinger és szaladhatok a mosdóba. Emiatt már kicsit sápadt vagyok meg erőtlen és sokat is alszom, de semmi egyéb tünetem nincs, ami betegségre utalna.
Ráadásul most már anyukám is kezd rám mérges lenni, de hiába mondom neki, hogy nem vagyok éhes, nem is érzem magam éhesnek, nem hiszi el, pedig tényleg semmi kedvem enni. Mit lehet ilyenkor tenni? Van valami amivel meg lehetne hozni az étvágyam?
19L
B vitamin.
Csinálj gazdagabb turmixokat.
tej-zsírosabb, banán, zabpehely, dió-ezeket turmixold össze olyan mint a gyümölcslé, csak nem olyan híg
kedvenc ételed ha meglátod, nem jön meg az étvágyad? vagy egy két kocka csokit szopogass el
vagy szőlőcukor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!