Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális h 16 éves lán vok...

Normális h 16 éves lán vok 157 cm és 36 kg és dagatnak látom magam így napközbe max 1x picit eszem?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Nagyon-nagyon vékony vagy!!!

Ha te még így is kövérnek látod magad, akkor bizony nem kizárt, hogy anorexiás vagy!

2013. dec. 14. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális. 36 kiló, annyit felemelek egy kézzel; jó hogy nem fúj el a szél iskolába menet.

Olyan egészségügyi problémád van, amivel kapcsolatban szakemberhez illene fordulnod.

2013. dec. 14. 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
De hiába.... Nemnlátszom olyan vékonynak,sokkal vékonyabbak vannak :O
2013. dec. 14. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy te nem látod magad vékonynak és másokat vékonyabbnak látsz, de nem jól látod!

És most őszintén.

Szerinted milyen lányok néznek ki akár egyébként, akár a fiúk számára vonzónak? Elárulom neked, aki nőies, ott domborodik, ahol kell! De te ezzel a súllyal valószínűleg inkább csontkollekció vagy!

Egyébként az anorexia pont ebben merül ki. Hogy az anorexiás illető még akkor is kövérnek látja magát, amikor már éppen az élete forog veszélyben a koplalás végett!!!

2013. dec. 14. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem vok anorexiás!!!

De amúgy rengeteg fiúnak tetszik az alakom :) viccen kívül... Csak az a gáz h így a barátnőim fogyóznak h ők is tetszenek a fiúknak... Mert ez tetszik nekik

2013. dec. 14. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Te ne azzal foglalkozz, hogy kinek tetszik, hanem azzal, hogy ez már kórosan sovány, majdnem anorexia!!!
2013. dec. 14. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
DE EZ ANOREXIA. A legtöbb anorexiás váltig állitja hogy nem az. Pont ahogy egy alkoholista is mindig mondja nem az és a drog függő is ugy gondolja bármikor abba tudná ahgyni, de nem. Elég nagy baj hogy a szüleid nem látják hogy beteg vagy és nem kezeltetnek.
2013. dec. 14. 13:29
 8/10 zgyzgy válasza:

A 11 éves lányom 36 kiló, és nem kövér.

Kórosan sovány vagy, valamint testképzavarod van.

Ilyenkor orvoshoz kell fordulni.

2013. dec. 14. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Te nagyon sovány vagy!! Fiatalabb vagyok nálad jóval, és mégis 45 kg. vagyok!

Szerintem fordulj orvoshoz!

2013. dec. 24. 16:18
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Én vagyok 11 évesen 36 kiló!:O

És 148 cm magas.

Nagyon vékony vagy,és az,hogy nem eszel semmit,az még rosszabb...

Szerintem téged kezeltetni kéne.

Vagy ezt a szüleid nem veszik észre?

2014. jún. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!