Normális h 16 éves lán vok 157 cm és 36 kg és dagatnak látom magam így napközbe max 1x picit eszem?
Nem normális.
Nagyon-nagyon vékony vagy!!!
Ha te még így is kövérnek látod magad, akkor bizony nem kizárt, hogy anorexiás vagy!
Nem, nem normális. 36 kiló, annyit felemelek egy kézzel; jó hogy nem fúj el a szél iskolába menet.
Olyan egészségügyi problémád van, amivel kapcsolatban szakemberhez illene fordulnod.
Az egy dolog, hogy te nem látod magad vékonynak és másokat vékonyabbnak látsz, de nem jól látod!
És most őszintén.
Szerinted milyen lányok néznek ki akár egyébként, akár a fiúk számára vonzónak? Elárulom neked, aki nőies, ott domborodik, ahol kell! De te ezzel a súllyal valószínűleg inkább csontkollekció vagy!
Egyébként az anorexia pont ebben merül ki. Hogy az anorexiás illető még akkor is kövérnek látja magát, amikor már éppen az élete forog veszélyben a koplalás végett!!!
Nem vok anorexiás!!!
De amúgy rengeteg fiúnak tetszik az alakom :) viccen kívül... Csak az a gáz h így a barátnőim fogyóznak h ők is tetszenek a fiúknak... Mert ez tetszik nekik
A 11 éves lányom 36 kiló, és nem kövér.
Kórosan sovány vagy, valamint testképzavarod van.
Ilyenkor orvoshoz kell fordulni.
Te nagyon sovány vagy!! Fiatalabb vagyok nálad jóval, és mégis 45 kg. vagyok!
Szerintem fordulj orvoshoz!
Szia!
Én vagyok 11 évesen 36 kiló!:O
És 148 cm magas.
Nagyon vékony vagy,és az,hogy nem eszel semmit,az még rosszabb...
Szerintem téged kezeltetni kéne.
Vagy ezt a szüleid nem veszik észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!