Miert nem volt ehsegerzetem?
Figyelt kérdés
Nem ertem...szoval indultam itthonrol es mar nagyon korgott a gyomrom, de tudtam, hogy a varosba ugyis fogunk enni ezert csak egy fel csupaszzsemlet ettem, hogy kibirjam. Aztan mar majd ehen haltam, de mire odaertunk, hogy eszunk elmult az ehsegerzetem. Ettem, mert a szam az kivanta de nem ereztem magam ehesnek. Csak egy sajtburger menut ettem utana meg iszonyu telinek ereztem a gyomrom meg feszult. Meg mostis van egy kis teltsegerzetem. (kb. 1 oraja ettem). Mintha mar jobb lenne, de kihanyni nem szeretnem. Szoval mit tegyek, hogy ne hanyjak es mitol lehetett ez? Elotte ragoztam ha ez szamit..vagy lehet psziches oka?2013. dec. 29. 21:49
1/1 anonim válasza:
A rágó miatt éhes lettél és elkezdtél nyálat termelni.
Aztán összeszűkült a gyomrod és mikor ettél egy kicsit akkor megtelt. Nem tágult ki újra. Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!