Fogyókúránál miért esnek ki a gyümölcsök?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésnél válasz gyanánt olvastam azt, hogy : "Az embernek a hús, zöldségeket, tojást, olajos magvakat, gyümölcsököt kellene enniük. Fogyás alatt a gyümölcs kiesik".2013. dec. 29. 14:57
1/6 anonim válasza:
Marhaság. A gyümölcs egészséges. Ne egyes válaszokból állítsd össze a fogyókúrát, hanem szakemberek segítségével.
2/6 Szintiszoli123 válasza:
Nem esnek ki. Csak háttérbe szorulnak.
3/6 anonim válasza:
Nálam speciel nem, hogy nem esik ki, de az dominál.
Egy nap egyszer eszem főtt ételt, azon kívül pedig mandarinnal és/vagy naranccsal tömöm magam egész nap. Megeszek vagy 1,5-2 kilót egy nap.
Nem hátráltat a fogyásban, mert segíti az emésztést.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is abból akartam összeállítani, csak kíváncsi voltam, hogy akkor ez most hogy is működik?
Rendben, köszi a válaszokat!:D
2013. dec. 29. 15:26
5/6 anonim válasza:
Nem esik ki.nem kell bezabálni 2 kiló banánt,ez a lényeg.A gyümölcsökben lévő gyümölcscukrot amúgy is könnyebben feldolgozza a szervezet mintha csokit vagy sütit ennél.úgyhogy nem kell tőle félni.
6/6 anonim válasza:
A gyümölcscukor miatt. Nincsen rá szükség, és az emberek nagy része szenved a fogyással.. úgyhogy nem kell gyümölcsöt enniük, ami még tovább nehezítheti a fogyást.
De egyébként ha valaki csak húst, zöldségeket eszik, mellette még nem lesz baja némi gyümölcstől, úgyhogy annyira nem gáz. Zoli írta, csak háttérbe szorul, így a leghelyesebb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!