Miért van az hogy reggel halál éhesen ébredek, és azonnal ennem kell?
Figyelt kérdés
valakinek hasonló?2013. dec. 28. 14:52
1/7 Szintiszoli123 válasza:
Mert ez a normális. Te csinálod jól, nem az, aki kihagyja a reggelit.
2/7 anonim válasza:
Én is igy vagyok vele és az Édesapám és a férjem is. Ez a helyes egbkánt. örülj neki hogy igy van az az egészségtelen aki cak jó pár órával késöbb eszik elöször.
3/7 A kérdező kommentje:
évekig kihagytama reggelit,most meg ott tartok h inzulinrezisztenciám van...felkelek azonnal ennem kell..más elmegy kávézik készülődik,én nem,nekem ennem kell azonnal mert érzem szétmar az éhség..
2013. dec. 28. 15:55
4/7 Szintiszoli123 válasza:
Az egy dolog, hogy éhes vagy. A vércukrod is padlón van? Szédülsz vagy ilyesmi?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem,csak mardos az éhség...sztem savtól lehet...
2013. dec. 28. 18:26
6/7 Szintiszoli123 válasza:
Ha a sav mardos, az kicsit más mint az éhség. Mitől lenne reggel még savad? Mennyi teszel este? Nap közben van gond a gyomorsavaddal?
7/7 A kérdező kommentje:
igen,refluxom van..este nem naon eszek már mert a munkám miat naon korán lefekszek
2013. dec. 29. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!