Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Így hízhatok? (tömegnövelő)

Így hízhatok? (tömegnövelő)

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, és 43 kiló. borzalmas....

kb 3 éve olyan 51-52kiló voltam, és teljesen jól éreztem magan a bőrömben. aztán jött valami és hirtelen lefogytam. azóta se bírok hizni -.- eszek, de hiába. nem marad meg rajtam. szedtem vitaminokat, a legdrágábbakat de semmi. most az orvos írt fel nekem milgamma injekciót h majd attól hízok (nagyobb étvágyam lesz) de semmi sem történt.

egyik ismerősöm azt mondta h próbáljak meg valamilyen tömegnövelőt. de úgy tudom amelett járnom kellene edzeni. viszont nekem ez nem megoldható mert nincs a környéken, de még ha lenne se tudnék járni mivel alig van szabadidőm :s

szóval ha csak itthon tornáznék, híznék legalább egy 5 kilót ?

nem izmokat akarok, csak kilólat:D de tudom h vagyis gondolom nem lehet csak úgy magában inni a tömegnövelőt, mozogni is kell hozzá.

és valami természetes cuccot szeretnék nehogy ártson. meg ne is legyen nagyon drága így kezdetnek

19/L

#hízás #evés #römegnövelő
2013. dec. 13. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
tömegnövelõ egyenlõ cukor az pedig nem egészséges mértéktelenül, ha kizárható hogy nibcs semmi betegséged, akkor egyszerûen egyél több szénhidrátot. rizs, zabpehely, kenyér(ha lehet tk kenyér), krumpli stb stb...
2013. dec. 13. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
hiába. gyors az anyagcserém :s
2013. dec. 13. 10:17
 3/5 Szintiszoli123 ***** válasza:
Akkor egyél még többet! Ha pedig már nem bírsz többet enni, akkor kisebb térfogattal kell bevinni a klóriákat. Erre "való" a cukor, de ez a rossz választás. Növelheted a zsírbevitelt is, így minimális térfogatnöveléssel tudsz jócskán több energiát bevinni. Nem feltétlenül "rosszabb" az eredmény, mint ha több CH-t ennél.
2013. dec. 13. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:
mintha már nem is lenne gyomrom :s
2013. dec. 13. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
dió, mogyoró, mandula, sajtok, szőlőcukor, banán
2013. dec. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!