Így hízhatok? (tömegnövelő)
19 éves lány vagyok, és 43 kiló. borzalmas....
kb 3 éve olyan 51-52kiló voltam, és teljesen jól éreztem magan a bőrömben. aztán jött valami és hirtelen lefogytam. azóta se bírok hizni -.- eszek, de hiába. nem marad meg rajtam. szedtem vitaminokat, a legdrágábbakat de semmi. most az orvos írt fel nekem milgamma injekciót h majd attól hízok (nagyobb étvágyam lesz) de semmi sem történt.
egyik ismerősöm azt mondta h próbáljak meg valamilyen tömegnövelőt. de úgy tudom amelett járnom kellene edzeni. viszont nekem ez nem megoldható mert nincs a környéken, de még ha lenne se tudnék járni mivel alig van szabadidőm :s
szóval ha csak itthon tornáznék, híznék legalább egy 5 kilót ?
nem izmokat akarok, csak kilólat:D de tudom h vagyis gondolom nem lehet csak úgy magában inni a tömegnövelőt, mozogni is kell hozzá.
és valami természetes cuccot szeretnék nehogy ártson. meg ne is legyen nagyon drága így kezdetnek
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!