Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tömegnövelő után, ha fehérjéze...

Tömegnövelő után, ha fehérjézek az miben/mit változtat?

Figyelt kérdés
Most tömegnövelözök még, de az lenne a kérdés, hogy mi lenne, ha váltanék fehérjére

2013. dec. 1. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hogy mi a különbség a tömegnövelő között, valamint tudnád hogy ezek összetétele mennyire és miben fontos a test működéséhez akkor nem kérdeznél butaságot.

Mivel gondolom értelmes választ vársz ezért leírom röviden, többire ott a google. A fehérje az fehérje. A tömegnövelő pedig fehérje+szénhidrát. Ha ezzel tisztában vagy akkor nem értem miért kérdezel ilyet. Ha nem vagy tisztában akkor most már tudod. A fehérjéből épül az izom, a szénhidrát energiával tölt fel. Tehát ha váltasz tömegnövelőről fehérjére, akkor a te esetedben mondhatni nem változik semmi. Ha rendesen csinálnád és rendesen ki lenne minden számolva, akkor számítana, hisz kevesebb lenne a zsír rajtad, feltéve ha a kajára is odafigyelsz.

2013. dec. 1. 22:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezért van ez az oldal, hogy megkérdezzem :)

De van igazság benne, csak nem tudtam, hogy ha egyről a másikra átállok(hirtelen), lesz-e valami változás!

De jól mondod, és jól is tudtam..kösz

2013. dec. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!