Lehet a bulémiámtol?
Figyelt kérdés
mostanában soszor érzem magam fáradtnak szédülök ugy érzem elájulok,lehet a bulémiátol többször probáltma már leálni de nemvagyok megelégedve önmagammal ali eszem és keményen edzek is2009. nov. 23. 21:09
1/6 anonim válasza:
irány a pszichológus......minél előbb.
2/6 anonim válasza:
Ez nem az anorexia?Azok vonják meg maguktól az ételt és edzenek keményen.
3/6 anonim válasza:
21:12-es vagyok és egyetértek az előttem szólóval.Mindegy mi a betegséged,irány a doki!!!
4/6 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?Ne menjen dokihoz?Vagy mi van?:O
5/6 anonim válasza:
Igen lehet a bulímiától, mert ha hánytatod magad, alig jutsz tápanyaghoz és szédülni fogsz meg elájulni. Próbáld ki a Norbi féle kódok betartását, és akkor ehetsz rendesen nem fogsz hízni, sőt fogyni fogsz, ha csak update 1-eseket eszel 15 óra után. Én akkor fogytam a legtöbbet, amikor telezabáltam magam este update 1-sel (grillcsirke pl.), ha nem ettem este rendesen, nem is fogytam, de Norbi szerint tilos koplalni. Egy próbát megér és akkor nem kell magad hánytatni és nem fogsz szédülni.
6/6 anonim válasza:
A táplálkozási zavarok nem elhatározás kérdései, nem is fogsz tudni leállni szakember nélkül. Amiket most leírtál az első tüneteid, ha nem mész pszichiáterhez (mert ők az illetékesek), ennél csak durvábbak lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!